Rezervare la cacare

_dsc1753

Ieri mi-a venit brusc ideea sa-mi duc copilul cel mare la film. M-am urcat in masina, m-am dus cu o oarecare jena la mall, la Cinema City. Evident, toata lumea era acolo. Am stat la o coada zdravana si, cand am ajuns in fata, mi s-a spus ca la IMAX nu mai sunt bilete pana la 1 ianuarie. Ca au fost rezervate. Si ca dupa 1 ianuarie rezervarea inca nu functioneaza. In sfarsit, nu tineam neaparat sa fie IMAX asa ca am luat bilete la versiunea 3D, si acolo cu ceva dificultate pentru ca si acolo erau rezervate 80% din locuri.

Cum dracu sa faci rezervare la cinema? Cine dracu face rezervare la cinema? De ce? Cinematograful era o chestie lejera la care te duci cand nu ai altceva mai bun de facut. Tot amuzamentul mersului la cinema sta in decizia de moment de a te duce. Mai ales in mall-urile astea in care sunt multe sali, ai chef sa vezi un film, nu stii bine ce vrei, te duci acolo si iti alegi unul care crezi ca ti se potriveste, tie si momentului respectiv.

Cand eram mai tanar ma urcam cu sotia mea in tren si mergeam la Predeal, Sinaia, etc. Fara rezervari, fara planuri, fara desene si scheme pe hartie. Cele mai reusite excursii, cele mai frumoase momente traite de mine au fost de departe cele neprogramate, cele pe care le-am facut in urma unui impuls de moment.

Acum, de cate ori mi se intampla sa vreau sa ma duc la vreo carciuma, sunt speriat de faptul ca e posibil sa nu gasesc loc pentru ca sunt toate rezervate. Si se intampla. De fiecare data ma apuca nervii.

Stiu cum sa devin milionar. O sa construiesc si o sa vand un sistem de rezervare la baia apartamentelor suprapopulate. Am viziunea clara a intregii familii, stand pe canapea, cu laptopurile in brate, dand clickuri peste clickuri pentru a-si rezerva loc la propriul WC. Sa presupunem ca pe unul din membrii familiei il taie cacarea. Repede laptopul, clickety-click, sa vedem cand e liber. A, abia peste o ora e loc de o pisare. Si inca una, peste 2 ore. Hai sa le rezerv si o fac din doua, o jumatate de cacare prima data, a doua jumatate plus stergerea la cur o ora mai tarziu. Plus ca vine si sms pe telefon: Peste 5 minute, cacare!

Imi imaginez outlookul plin de cacari, pisari si dusuri, rezervate cu o saptamana inainte, pentru orice eventualitate. Sa avem control asupra vietii noastre! Nu lasa pe altii sa decida cand te caci si cand faci dus! Fa rezervare! Tu decizi! Cacarea ta e in mainile tale! Acum si cu noul card de fidelitate “PLATINIUM SHITTER” ai o rezervare la IMAX la 10 cacari! Si o rezervare automata la restaurantul preferat la 10 cacari, 20 de pisari si 10 dusuri!

In imagine, prototipul sistemul de rezervari pentru baie, asa cum imi imaginez ca ar trebui sa arate si care va fi afisat la loc de cinste in toate camerele apartamentului.

Published
Categorized as Blog

4 comments

  1. si totusi am putea investi cei 4 miliarde de eura intr-un sistem cu cartele , pt abonamentele la cacastoare .

  2. “Cacarea ta e in mainile tale!”
    Sa luptam pentru ea cu pumnii inclestati!

  3. “Fully booked” pentru toata ziua la cacastoare. Mai ramane sa ne cacam in parlamentul Romaniei. Acolo intotedauna va fi loc pentru inca un cacat….

  4. Frate era sa facem accident cu masina. Eu citeam printre lacrimi de ras, g lesina cu volanul in mana. Cred ca am facut pipi pe noi de atata ras 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *