Simfonia dode-caca-fonica

Am ajuns la articolul cu numarul 100 in acest blog. Si dupa cum mi se pare nimerit, avand in vedere titlul blogului, acest articol aniversar va fi despre cacat. Subiect pe care simt ca nu l-am abordat destul in cele 99 de articole precedente.

Cacatul, doamnelor si domnilor, este, printre altele, acea materie plastica, maronie si urat mirositoare care se scurge miraculos din curul cainilor pe care ii plimbati dvs. pe strada. As postula fara teama de a gresi ca orice caine e capabil sa arunce in lume cacat, cu o regularitate inspaimantatoare. Deci, daca aveti caine si nu v-ati prins pana acum, va informez solemn si oficial ca acesta se caca.

Unde se caca? Pe strada. Pe borduri. In jurul masinilor din parcari. In pietele publice. Peste tot. In fiecare zi, parcurgand 100 de metri numar cel putin 20 de cacati proaspeti de caine. In zilele linistite. Produse de aproximativ 20 de cururi aflate la extremitatea unor caini aflati la extremitatea unor maimute care se autointituleaza, abuziv, oameni.

De ce nu ne cacam noi pe strada? Asa cum se facea acum 1000 de ani? Pai, cacatul pute. Si contine microbi. Oare cacatul de caine nu pute? Oare el nu contine microbi? Daca un caine are voie sa se cace pe strada, eu de ce nu pot? De ce nu vedem la fiecare colt oameni care se caca? Ca oameni care se pisa vedem.

Nu ma intereseaza in momentul asta ce e legal si ce nu e legal, nu ma intereseaza ecologia sau influenta razelor gamma asupra ciclului menstrual al furnicilor. Ma intereseaza motivul pentru care stapanii cainilor care ii lasa sa se cace in mijlocul strazii nu lasa langa cacatul respectiv adresa lor, ca sa ma pot duce si eu sa ma cac in sufrageria lor.

Avem, cica, probleme. Parlament, motiuni de cenzura, chestii complicate. Pentru cine? Pentru creaturile astea care tarasc la capatul unor sfori alte creaturi, posesoare de cur, din care curge periodic cate o portie nici prea mare dar nici prea mica de cacat? De ce ma rog frumos e nevoie de doua fiinte pentru un singur cacat? Sa se cace ei direct pe strazi. In definitiv, atata vreme cat cacatul exista, nu are asa mare importanta carui animal i-a apartinut curul care l-a stors in societate.

Published
Categorized as Blog

2 comments

  1. Deci, asa cum ziceam:
    1. “influenta razelor gamma asupra ciclului menstrual al furnicilor.”
    2. Ma intereseaza motivul pentru care stapanii cainilor care ii lasa sa se cace in mijlocul strazii nu lasa langa cacatul respectiv adresa lor, ca sa ma pot duce si eu sa ma cac in sufrageria lor.
    3. De ce ma rog frumos e nevoie de doua fiinte pentru un singur cacat?

    si asa mai departe. Ordinea e intamplatoare. Cu toate ca eu ma tem de cuvintele tari, precum CACA, articolul e pur si simplu GENIAL. Am ras asa cum nu am mai ras de multa vreme, si avand in vedere situatia actuala, ata inseamna si mai mult.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *