Pentru cei care inca mai cred ca prostia e inofensiva…

David Beckham si cu nevasta lui, Victoria, au anuntat ca vor mai avea un copil. In mod normal chestia asta ma lasa la fel de rece ca azotul lichid dar cum o nenorocire nu vine niciodata singura, pe marginea acestei stiri, o serie de activisti ai mediului au decis sa dea publicitatii un comunicat in care deplang nesimtirea cu care cei doi cresc incalzirea globala prin procrearea celui de-al patrulea copil. Sa le fie rusine, zic activistii, si lor si altor familii bogate care umplu lumea de copii si cresc populatia amaratei asteia de planete care e atat de chinuita. Sa-i fie rusine si primarului Londrei ca are prea multi copii, zic cei de la o institutie numita: “Optimum Population Trust”.

Inainte de a merge mai departe, trebuie spus ca oamenii astia nu sunt numai cretini congenitali, dar sunt niste cretini congenitali prost informati. Toate calculele arata ca populatia planetei o sa mai creasca pana prin 2050 cand o sa se opreasca, iar sistemele sociale care se bazeaza pe munca celor tineri pentru pensia celor batrani au o adevarata problema cu asta. Dar, activistul nu gandeste, activistul vorbeste. Treaba lui nu e sa treca prin propriul creier ceea ce spune, dimpotriva, treaba lui e sa fie extrem de convingator vorbind despre lucruri despre care nu stie nimic.

Nu stiu (si probabil nu stie nimeni) ce valoare va adauga societatii umane cel de-al patrulea copil al sotilor Beckham. Ce cred insa ca se poate spune cu destula certitudine e ca e extrem de greu ca el sa devina un membru mai daunator decat cei care fac parte din grupul sus amintit. O solutie mult mai simpla la problema cresterii populatiei ar fi ca toti membrii asociatiei “Optimum Population Trust” sa se abtina de la orice fel de procreere, sacrificandu-se astfel pe altarul protectiei mediului. Si imbunatatind dramatic bagajul genetic al omenirii.

Se inmultesc dramatic situatiile in care societatea toleranta in care traim lasa o gramada de imbecili sa parcurga mult prea repede drumul pana la microfon. Prostia a devenit acceptabila. Imbecilitatea fiind privita ca o simpla alternativa la normalitate, toata aceasta adunatura de cretini au toata libertatea pe care o au si oamenii normali de a vorbi, de a avea idei, de a avea pareri si de a le spune in public.

Pentru ca sa fim foarte bine intelesi, nu e vina lor. Ei sunt imbecili, ei atata stiu. Dar organizatia aia traieste din bani donati de altii. Alti oameni, carora le e lene sa gandeasca pentru ca doare, scot banii din portofel si ii dau unor astfel de creaturi sinistre facilitandu-le nu numai existenta dar si capacitatea de a influenta lumea.

Published
Categorized as Blog

5 comments

  1. Ma bucur ca ai mai scris.
    In Romania nu ar fi niciun pericol sa fie prea multi copii, nu ne trebuiesc, sa ii omoram. La spitalul de ftiziologie pt. copii din Bucuresti, nu pot exista mai mult de 38 de copii internati pe luna, cu alte cuvinte, daca vine al 39-lea, fie plateste doctorul care l-a internat fie, treaba lui ,sa moara. Un bolnav de plamani (pneumonii, bronsite etc) nu poate sta internat mai mult de 1 saptamana, iar un bonlav de TBC nu poate sta mai mult internat de 1 luna. Dupa expirarea perioadelor in care statul le da voie sa stea in spital, copiii sunt externati indiferent daca s-au facut bine sau nu. Asistentelor li s-au dat manusi de menaj pt. a face injectii, asa ca bineinteles ca toate lucreaza fara manusi.
    Sa-i ia naiba, la ce ne trebuie copii, la ce ne trebuie asistente, la ce ne trebuie doctori.
    Suntem toti doar niste vaci de muls pentru ……habar n-am ce.

  2. Lume condusa de contabili… O sa fie din ce in ce mai rau. Probabil cineva a facut niste statistici… Om destept, cu facultate, presupun. Da-i in pizda mamii lor…

  3. “Idiocracy” film foarte bun despre societatea din ce in ce mai imbecila. un soi de comedie pe care o recomand.

  4. @em – nu cred ca e foarte relevant numarul de zile pe care il petreci in spital. Nu zic ca nu se poate mai bine, dar nu e corect ce ai zis.Eu am fost calcat de masina, si dupa primele 2 zile cand am stat sub supraveghere, am pierdut timpul 2 saptamani, in sensul ca eram ok, cred ca era mai bine pt mine daca stateam acasa si eventual o data pe zi sa vina cineva in vizita. Costul asistentei medicale in spital e foarte mare! In SUA e ceva de genul de la 2000 de dolari pe zi, in sus. La banii astia ai si manusi si asistente ok. Dar acolo stai maxim 24 de ore, gen 48 de ore daca ai o operatie mai serioasa! Mult mai eficient e un sistem de urgenta si stabilizare in spital si apoi asistenta la domiciliu. In felul asta, intr-o luna nu sunt tratati 38 de copii, ci 120 ! Si pentru pneumonii si bronsite, in afara cazului in care trebuie asistenta respiratorie, e foarte mult si saptamana aia. Si in legatura cu TBC – stii de ce exista si macar luna aia? Ca sa fie siguri medicii ca se ia tratamentul. Si din pacate parintii sunt atat de batuti in cap ca, dupa 1-2 luni, cand copilul e mai bine, si nu mai are nici un simptom, decid ei sa nu il mai ”chinuiasca” cu injectii, si intrerup tratamentul, bacilul devine rezistent la antibiotic, si rahatu e cat casa!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *